Social Living

Urban Homes speelt in op de behoefte aan een moderne en duurzame levensstijl. Toekomstige bewoners zijn gedreven, sociaal bewogen, hebben een moderne levensstijl en zijn technologie gedreven.

Het concept Urban Homes bevat een combinatie van woonstijlen, industrieel en duurzaam. Urban Homes is onderscheidend door het gebruik van recyclebare materialen en grondstoffen. In het ontwikkelen van een duurzame omgeving is er veel aandacht voor groen en biodiversiteit, wat volledig aansluit bij de woonstijl van Urban Homes.

De opzet van Urban Homes zorgt voor een grote mate van sociale samenhang onder de bewoners.  Urban Homes past bij de levensfase waarin je de eerste stappen zet in je loopbaan, je gezin, sociaal en duurzaam bewogen, midden in de samenleving.

Een steeds groter deel van het leven van deze groep vindt buiten de deur plaats. Een centrale open ruimte met veel groen en comfortabel en aantrekkelijk wonen is het doel. Een plek waar je graag je vrienden uitnodigt.

Urban Home bewoners zijn kritische wereldburgers die creëren, beleven en midden in de maatschappij staan, en daarbij vol van het leven genieten.

iStock-1195630671.jpg
iStock-939722214.jpg
iStock-1225582818.jpg